20 Mayıs 2022 Cuma

 



Derneğimizin Anneler Günü Kahvaltı Organizasyonumuzu 15 Mayıs 2022'de büyük bir eğlence ve çoşku ile tamamladık.


En başta Dernek 2. Başkanımız Ayhan Aslan'a, Dernek sekreterimiz Dursun Yiğit'e organizasyonun kurmaylıklarını yaptıkları için, emeklerine çok teşekkür ediyoruz.  


O gün bize doyumsuz müzik ziyafeti yaşatan " köyümüzün gençleri" demekten büyük gurur ve onur duyduğumuz sahnedeki tüm gençlerimize sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.


Organizasyonumuza katılan tüm annelerimiz, gençlerimiz ve eşlerde memnuniyetlerini bizlere yazılı ve sözlü olarak bildirdiler ki memnuniyetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.


Anneler Günü Kahvaltımızın 05 Nisan 2022 tarihinde yani organizasyondan tam 40 gün önce ilk duyurusunu yapmıştık. 


Üstelik defalarca tüm sosyal medyada tekrar tekrar hatırlatma duyurularında bulunduk.


Göreve talip olduğumuz ve bizi tekrar göreve ısrarla getirişinizden beri ana amacımız hep "birliktelik, gençlerimizin birbirini tanıması, herşeyin herkese eşit olarak yapılması anlayışı olmuştur. 


Zaten "Dernekçiliğin" ana felsefesi de budur. 


Köyümüzü elbirliğiyle kalkındırmak, güçlendirmek, hiçbir kimseyi ayrıştırmadan ortak hareket etmek ve yapılanlara ortak destekler vermektir.


Yönetim Kurulu olarak bizler bu anlayış ile sizlere en iyi hizmet sunmak amacında iken,


Köylülerimiz ve Dernek üyelerimizin   son yapılan organizasyonumuza katılım sağlamaması, dernekçilik anlayışımızı desteklememesi , yapılana, emeğe saygı duyulmaması,  derneği sadece mutlu ve kederli günlerinde mesaj attıracak bir yer olarak  görmesi anlayışını hissettettirmiş ve bizleri son derece üzmüştür. 


Yapılacak yeni bir kutlama ve organizasyon,  Dernek üyelerimizin- Köylülerimizin çoğunluk talebi ve katılımı olmadan yapılmayacaktır.


Organizasyonda emeği geçen tüm Yönetim Kurulu üyelerimize, eşlerine, sahne alan gençlerimize tekrar ayrı ayrı teşekkür eder, katılan tüm annelerimizin de ellerinden öperiz.


Saygılarımızla,

Toklucak Köyü Derneği 

Yönetim Kurulu


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------